facebook tracking
Karriärsida

Logga in i Connect

Connecta med

eller
Menade du @

Vår integritetspolicy

PuL (Personuppgiftslagen 2008:204)

Då du skickar en ansökan eller intresseanmälan till AcobiaFLUX registreras dina personuppgifter i vårt on-line baserade rekryteringssystem. Intresserade kan söka en specifik ledig tjänst eller lägga in sina uppgifter i rekryteringssystemet. Information om den sökande lagras i en databas. Behöriga rekryteringsansvariga inom AcobiaFLUX kan sedan matcha kandidater med lediga tjänster.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan/intresseanmälan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att AcobiaFLUX får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan/intresseanmälan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om du förstår och godkänner villkoren.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom AcobiaFLUX eller till tredje part som agerar för AcobiaFLUXs räkning, detta kan inkludera servrar och databaser utanför det land där du skickade in ansökan. Detta kan innebära överföringar utanför EU/ESS och USA.

AcobiaFLUX är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till sara.olsson@acobiaflux.se.

Vill du veta mer om din rätt enligt Personuppgiftslagen, PuL? Läs vidare på www.datainspektionen.se

Kolla din epost

För att logga in i Connect så behöver du bekräfta din e-postadress genom att klicka på länken vi skickat till dig.